Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα : ((i)) Ξάνθη Δράσεις αλληλεγγύης στον Δ.Κουφοντίνα : Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα.

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα : ((i)) Ξάνθη Δράσεις αλληλεγγύης στον Δ.Κουφοντίνα : Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα.. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη.

Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Το εμβόλιο αυτή την στιγμή είναι το κυριότερο όπλο. Τρομοκρατίας, εφαρμόστηκε στον δημήτρη κουφοντίνα, παρότι τόσο κατά τον χρόνο τέλεσης όσο και κατά τον.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ... from apo.squathost.com
Τρομοκρατίας, εφαρμόστηκε στον δημήτρη κουφοντίνα, παρότι τόσο κατά τον χρόνο τέλεσης όσο και κατά τον. Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου.

Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς.

20182 ιουνίου 2018 αίθουσα σύνταξηςαφήστε ένα σχόλιο για το νικη στην απεργια πεινασ: Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Τρομοκρατίας, εφαρμόστηκε στον δημήτρη κουφοντίνα, παρότι τόσο κατά τον χρόνο τέλεσης όσο και κατά τον. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Στο κείμενό του ο «λουκάς» της «17ν» υπογραμμίζει τα δύο αιτήματά του, για τα οποία ξεκινά απεργία πείνας, την τακτική άδεια και την κατάργηση, όπως λέει, του εισαγγελικού βέτο. Νικη στην απεργια πεινασ του. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid).

Πενήντα πρόσφυγες από τη συρία, οι οποίοι συνελήφθησαν χωρίς να έχουν νόμιμα έγγραφα, κάνουν από το σάββατο 3 δεκεμβρίου απεργία πείνας στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος ηρακλείου. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ.

((i)) Αγώνας για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων
((i)) Αγώνας για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων from athens.indymedia.org
Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Στο κείμενό του ο «λουκάς» της «17ν» υπογραμμίζει τα δύο αιτήματά του, για τα οποία ξεκινά απεργία πείνας, την τακτική άδεια και την κατάργηση, όπως λέει, του εισαγγελικού βέτο. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα.

Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων.

Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη.

Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Νικη στην απεργια πεινασ του. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ...
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ... from laikiantifadrasi.files.wordpress.com
Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Σε απεργία πείνας προχωρά ο κρατούμενος των φυλακών κορυδαλλού θέμης δήμου. Όπως τονίζει δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί μαθήματα στο ιεκ που λειτουργεί. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα.

Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ.

Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Όπως τονίζει δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί μαθήματα στο ιεκ που λειτουργεί. Νικη στην απεργια πεινασ του. Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Καλεί την πλειοψηφία εσηεα να μαζέψει τις… «ντίβες σταματά την απεργία πείνας ο δημήτρης κουφοντίνας. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. 20182 ιουνίου 2018 αίθουσα σύνταξηςαφήστε ένα σχόλιο για το νικη στην απεργια πεινασ: Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη.

Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα απεργια. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων.